Maak kennis
IMG_2954

Ervaringen

Onze zoon Elia gaat altijd met plezier naar school. Het is fijn dat er voor zijn gehele ontwikkeling aandacht is: de sociale ontwikkeling wordt net zo enthousiast onderwezen als bijvoorbeeld rekenen en taal. De leerkrachten hebben eindeloos geduld met de kinderen.

Begrip en aandacht voor het individuele kind. Jullie luisteren heel goed en geven ook aan ons goede tips. Daarnaast durven jullie kritisch te blijven. Superfijne school die meedenkt/vraagt en zoekt naar het juiste/passende leeraanbod. Afgewisseld met voldoende crea-opdrachten. Matthijs gaat dagelijks met plezier naar school!

Onze zoon Tobias (vertraagde ontwikkeling, spraak/taal, problematiek, ASS) zit nu alweer 6 jaar op Rafael. Ik kan geen betere plek voor hem bedenken dan deze school, waar hij zich thuis voelt en voor vol wordt aangezien. Vooral nu hij ‘in de bovenbouw’ zit, voelt hij zich behoorlijk zelfverzekerd. Zo mooi!

Onze dochter Jinte is heel erg verliefd. ‘Maar dat bepraat ik wel met mijn juffen en mijn klas, hoor mam. Die snappen daar veel meer van.

Op Rafael kan een kind zich echt op eigen tempo ontwikkelen. Mijn zoon Finn heeft een flinke taalontwikkelingsachterstand, maar door hun totale communicatie zie je hem echt opbloeien en zelf ook meer initiatief tonen in communicatie! Geweldig dat je kind zichzelf beter verstaanbaar kan maken. Voor hemzelf en voor de ouders.